Разработката на Final Fantasy XVI  е приключила напълно и тя

...
Разработката на Final Fantasy XVI  е приключила напълно и тя
Коментари Харесай

Final Fantasy XVI е напълно готова цели три месеца преди излизането й на пазара

Разработката на Final Fantasy XVI  е завършила изцяло и тя е безусловно подготвена за излизане. Това излиза наяве от известие на студиото Square Enix. Това са цели 3 месеца преди формалната дата за излизане, която е 22 юни 2023 година

Обикновено огромните заглавия доближават до този статус една месец или месец и половина преди формалната си премиера. Това е извънредно успокояваща вест за почитателите, защото е много сериозен знак, че играта няма да бъде забавяна.

Final Fantasy XVI е първото огромно попълнение за известната поредност от 2016 година, когато се появи FFXV. Разработката на последната част мина много по-гладко от тази на предшественика й, като това се предписва главно на наличието на именития продуцент Наоки Йошида.

Първоначалното уведомление за Final Fantasy XVI беше през септември 2020 година, като съвсем мигновено беше подкрепено от филмов откъс от самата игра, което сподели напредналия статус на разработка. Играта евентуално щеше да излезе и още по-рано, в случай че не беше Коронавирус рецесията.

Final Fantasy XVI ще се разграничава от FFXV по една основна характерност, а точно това, че новата игра няма да се развива в отворен свят. Основната причина за това съгласно Йошида е желанието да се опише история, която да обгръща целия свят и няма да е лимитирана единствено до едно място. Ако това се прави в отворен свят, то разработка на играта би лишила повече от 15 години.

Продължението на поредицата се отличава от всички преди този момент, че се отхвърля от походовите борби и се минава към екшън дейности в действително време. Друго особено за играта е и по-мрачният звук, въз основа на който получава рейтинг М за принуждение и полови детайли.

По отношение на продължителността на играта, съгласно разработчиците, ще са нужни към 70-80 часа за цялостното й изиграване.

Final Fantasy XVI ще излезе извънредно за PlayStation 5, като е допустимо да има и версия за компютър, само че няма да е скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР